Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Muhbee
Kotisivut: http://boheliastable.webs.com/virtuaalitallibohelia.index.html

21.10.2010 11:28
Boheliassa on nyt kahdet villit kisat lisätty kalenteriin! Ennen huimaa syysriehaa meillä on näyttelyt 18.11.2010, jotka minä, Muhbee, arvostelen. Niissä on 7 luokkaa, joten olen varma että jokaiselle löytyy oma luokkansa!

Syysrieha meillä Boheliassa on 25.11, eli nyt rauhalisesta näyttelymeiningistä ponkaistaankin suoraan kenttäkisoihin. Luokkia on 6 kappaletta, joista yksi on vain HoKaRalaisille avoin, mutta myös Tutustumisluokka ja Mestariratsastuluokka ”Messevä” löytyvät Bohelian kentäkisoista. Tule kurkkaamaan jos sinulle ja hevosellesi/ponillesi löytyisi sopiva luokka!

Molempien kisojen palkinnot ovat mahtavat, näyttelyjen pääpalkintona loimi, ja syysriehan palkintona toimii nahkainen koulupenkki, sekä kaksiteholinimentti. Tietty rahapalkintojakaan unohtamatta..

Näyttelyt: http://boheliastable.webs.com/kv/nayttely.htm
Syysrieha: http://boheliastable.webs.com/kv/kenttak.htm

~ Muhbee

Nimi: *lumienkuli*
Kotisivut: http://kopiointialegre.webs.com/

27.08.2010 20:14
Tervetuloa Alegren eläinlääkäriasemalle asiakkaaksi jos ja kun tarvetta ilmenee. :) 100% varmasti asiantuntevaa ja nopeaa palvelua :) (Osoite: http://kopiointialegre.webs.com/ell.html)

Nimi: Schein
Kotisivut: http://hk-aviator.webs.com/

12.08.2010 19:43
Tallin hevoset olivat mielestäni hyvässä peruskunnossa ja suurin osa täysin terveitäkin.

Viksulla on selkä selvästikin hellänä ja tamman olisi jo varmasti aika päästä kunnon ansaitulle eläkkeelle. Tamman selkä ei kestä enää hyppäämistä, eikä varmaan painavaa lastiakaan, mutta tammaa voi käyttää lasten ratsuna tai muutenkin normaalissa tuntikäytössä nuorille. Kuitenkin liikutusta on vähennettävä enkä usko että Viksusta on enää kisakentille tai pitkille vaelluksille.

Tildalla oli kaviokuumetta. Ponin kaviot olivat kuumat ja tammalla oli takakenoinen asento. Sairauden syynä on tavallisesti ruokintavirhe, useimmiten liian runsas viljaruokinta tai rehevä laidun, tai joissain tapauksissa ratsastus kovalla pinnalla tai kengitysvirhe. Kaviokuume vaurioittaa kavioita usein pysyvästi. Pienet ponit ovat usein alttiita kaviokuumeelle.

Hevonen on pidettävä karsinassa. Joidenkin mielestä hiekalla seisominen voi lieventää kipua, koska se antaa tukea jaloille. En usko että Tilda tarvitsee kipulääkkeitä tai muitakaan helpotuksia, sillä kaviokuume ei ole mitenkään vakava. Hevonen on kuitenkin pidettävä TÄYDESSÄ levossa, jottei kaviokuume pahennu eikä kavioluu kierry. Jatkoa ajatellen kengitys on tärkeää ja erikoiskengät voivat auttaa asiassa.

Yhteishintana 175v€

Nimi: Schein
Kotisivut: http://hk-aviator.webs.com/

11.08.2010 13:36
Olette nyt hevosklinikkamme jäsen ja toivon sinun linkittävän meidät mahdollisimman nopeasti, jotta saamme hevosten hoidon kunnolla käyntiin! Oma tallisi löytyy jo asiakaslistastamme.

Ihanaa kesää ja kiitos asiakkuudestanne! <3

Nimi: MissTete

09.08.2010 15:25
Älä välitä alemmasta hoitotarinasta kun kone sekos ja lähetti sen keskeneräsenä :(

Vastaus:

Joo, poistin sen siitä

Nimi: MissTete

09.08.2010 15:24
Hoitotarina :

Kävelin kohti tallia riimu ja riimunaru kädessäni.Avasin tallin ovet ja kiiruhdin Sulon luokse.Avasin Sulon karsinan ja otin herran ulos.Pujotin riinun Sulolle ja kiinnitin siihen vielä riimunarun.
- Nonniiin Sulo,nyt pääset ulos,sanoin hiljaa Sulolle
Sulo pärskähti ikään kuin vastaukseksi ja lähti liikkeelle.Talutin sen tallin ovista ulos.Oli kaunis,aurinkoinen sää. Päätin lähteä Sulon kanssa läheiseen metsään kävelylenkille.Talutin Sulon pitkin metsäpolkua.Yhtäkkiä Sulo sai kamalan paniikkikohtauksen ja alkoi korskua ja pakittaa kamalaa vauhtia.Huomasin maassa ison kyykäärmeen.Se lähestyi minua tokkurassa ja sihisi äkäisesti.Onnekseni huomasin puuta vasten nojaavan lapion.Nappasin lapion ja löin käärmeen sillä hengiltä.Tönäisin vielä käärmeen sivuun ja nykäisin Suloa hellästi.Jatkoimme matkaa hyvillä mielin.Käveltyämme noin kilometrin olimmekin jo tallin ovien luona.Päätin kumminkin lähteä vielä juoksuttamaan Suloa tallin kentälle.Talutin Sulon kentälle ja aloin juosta.Sulo innostui ja lähti laukkaamaan vierelläni hurjaa vauhtia.Juostuamme pitkän ajan pysäytin Sulon ja katsahdin taivaalle.Kuului kova ukkosen jyrinä ja yhtäkkiä alkoi rakeita sataa hirvittävää vauhtia niskaamme.Juoksimme Sulon kanssa nopeasti talliin sisälle.Kun pääsimme talliin sisälle nappasin ovenpielestä pehmeähkön harjan matkaani välittämättä kenen se oli.Laitoin Sulon karsinaansa ja aloin harjata tätä.Kun Sulo oli harjattu kokonaan annoin Sulolle heinää ja kauraa ja suljin karsinan.Otin harjan mukaani ja sujautin sen takaisin paikkaan josta olin sen hakenutkin.Sanoin vielä heipat Sulolle ja lähdin sateenvarjo mukanani kohti kotia.

Nimi: MissTete

09.08.2010 14:55
Ostaisin riimun ja riimunarun sekä heinäpaalin ja kauraa 10 kg

Vastaus:

Lisään ne sulle kohta!

Nimi: Kata

09.08.2010 14:36
Kivat sivut ! :P

Vastaus:

Kiits!

Nimi: MissTete

08.08.2010 21:42
Eli niinkuin jo tiiät niin ottaisin ton ihanan Sulon hoitsukseni :)
Eka tarina tulee huomenna :)))

Vastaus:

Okeih, ootkin ensimmäinen hoitaja joten saat summan rahaa =)

©2019 goldstamping - suntuubi.com