Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

                                   talli

Talli on maaeudulla sijaitsevassa pikkukylässä. Talliin kuuluu muutama hehtaari metsää, laitumia, tarhoja ja lampi joka on keskellä metsää. Lammen vesi kirkasta ja lammessa ei ole kaloja, mutta sorsia, joutsenia ja kaikkia muita lintuja on paljon.

Talli on 1800 luvulta vanha navetta ja pihapiiri josta nyt on tullut Goldstampingin talli. Pihassa on suuri maalaistalo jossa asun perheeni kanssa. Talo on punainen ja se toimii myös leiriläisten majoituksena. Talli on iso kivinen vanha navetta josta on remontoitu myöhemmin talli. Tallin oikeassa päädyssä on kaksi tarhaa. Vasemmassa on yksi suuri laidun. Lammelle menee monia polkuja, pidempiä ja lyhyempiä, kaikki päätyvät lammelle. Alla kuvia tallista ja piha piiristä.

                                  

 

tallin keskikäytävällä asustaa Vinski, Eppu, Verpsu ja Viksu.  Pääty käytävällä asustelee Sulo, Rusina, Nougat ja Tilda. Ylemmässä kuvassa on  pääty käytävä ja alempi on keski käytävä.

 

 

 

laitumet ja tarhat.  Kauinpana sijaitseva laidun on tarkoitettu enninmäkseen isoille hepoille, sillä pienet ponit voivat sujauttaa itsensä aidan ali.  Lähempi laidun on kaikille vapaassa käytössä. Ylempi kuva on lähmmältä laitumelta ja alempi kaukasemmalta. Laitumella on Eppu ja Rusina.

 

lampi, metsäpolut ja lato. Ladossa on aina kaikkea tarvittavaa, puhelin ensiapu tarvikkeita, ruokaa ja juomaa. Metsä poluilla ratsastellaan niin tunneilla kuin vapaa ajalla hoitsun kanssa. Lammelle voi lähteä vaikka pik nikille tai uittamaan heppoja.

 

               

                             

kenttä ja maneesi. Maneesi on 60x30 ja sijaitsee pääty käytävää vastapäätä. kenttä on maneesin vasemmalla puolella.

 

 

 

©2019 goldstamping - suntuubi.com