Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

                                          Toiminta

Ilmoittelen täällä kisoista, tunneista, leireistä ja yms. Kirjoitan joskus jonkun hoitajan Sivulle viestin jossa saatan kysäistä haluaako hoitaja ilmoittautua jonkun muun tallin kisoihin joihin hänet sitten ilmoitan! Oman tallin välisistä kisoista ilmoittelen ilmoitustaululla. Tunteja pidetään joka päivä yksi.  Tunnille voi ilmoittautua viekussa, kunhan ilmoittaa mille tunnille tulee. Päivää ennen tuntia kirjoitan ilmoitus taululle mitä kyseisenä tuntina tehdään ja sitten seuraavana päivänä  hoitajat jotka ovat osallistuneet tunnille kirjoittavat tarian tunnista. HUOM! Joskus hoitaja ei pääse omalla hoitsullaan tunnille vaan saatan antaa jonkun toisen, esim. sellaisen jolla ei ole hoitajaa=)
Kirjoitan hoitajalle viestin jos hän ottaa toisen hevosen! Tunnit alkavat 11.8, ilmoittautukaa tunnille ajoissa! Leireille voi tulla vaikka ei ole hoitaja täällä. Leirillä ratsastetaan, hoidetaan, juoksutetaan, ruokitaan pidetään hauskaa ja puhdistellaan varusteita. Leirillä  kaikki ratsastaa kaikilla hepoilla. Leiri kestää noin 1-5 päivää.

 

Leiri! Ensimmäinen leiri starttaa syyskuun ensimmäinen päivä ja kestää kolme päivää.  Leiri maksaa 200vr ja tarvitset itsellesi varusteet. Leirille olen hepoiksi valinnut: Vinskin, Tildan, Verpsun ja Nougatin. Muita hoidetaan ja ruokitaan, mutta ratsastuksessa käytämme  heitä. Leirille mahtuu neljä joten ilmoittauduthan ajoissa! Itse otan ratsuksi Epun. Ilmoitustaululle on joka päivä ilmoitettu sen päivän ohjelma josta sitten koostat tarinan. Ensimmäisen päivän ohjelma tulee edellisenä päivänä ilmoitustaululle.

 

Kisa! Kisoja ei ole tällä hetkellä, mutta haeskelen kisoja. Myös omat kisat on tulossa talvella.

 

Tunnit! 11.8 on ensimmäinen tunti jolloin olemme maastossa! Ilmoitustaululle tulee tunnin tarkemmat tiedot 10.8 ja hevoset joilla siellä mennään!

 

 

 

 

 

©2019 goldstamping - suntuubi.com